Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

 Uitnodiging: 17 januari, 15.00-16.00u inspiratiesessie Onderwijs & Technologie met Remco Pijpers!

januari 17 @ 15:00 - 16:00

Code Kind, een pedagogisch perspectief op onderwijs en technologie

Graag nodigen we je uit voor de allereerste inspiratiesessie ‘Onderwijs en Technologie’. Deze sessies worden georganiseerd door het lectoraat Vernieuwend Onderwijs van Saxion Hogescholen en zijn bedoeld voor onderwijsspecialisten uit het werkveld, en studenten en docenten van de pabo.

Remco Pijpers, specialist ‘jeugd en sociale media’ en actief bij Kennisnet, trapt onze reeks aan inspiratiesessies af. Je zou hem kunnen kennen van zijn blogs en boeken, en het kinderboek Geh@ckt. We hebben Remco echter vooral uitgenodigd, vanwege zijn pedagogische kijk op technologische ontwikkelingen. Wat staat er in zijn ogen op het spel als het gaat om kinderen en onderwijstechnologie?

Wil je weten wat de stand van zaken is van die ontwikkelingen en hoe we hierop kunnen reageren? Oftewel: wil je een basis om tegen deze ontwikkelingen aan te kijken? Meld je aan en deel de webinar gerust met je collega’s en medestudenten.

 

Alarm clockWanneer:    woensdag 17 januari 2024, van 15.00 – 16.00

ArcheryWaar:       Online via de webinaromgeving of Fysiek* in het Future Learning Lab in Enschede

Money bagKosten:     Deelname is gratis.

*Let op. Wil je graag fysiek aanwezig zijn? Dan dien je je plek te reserveren via ⁠deze link.

 

Remco markeert het begin van een reeks sessies over ‘Onderwijs en Technologie’ die twee keer per kwartiel worden georganiseerd door het Lectoraat Vernieuwend Onderwijs. Doel van deze sessies is om je op een inspirerende, laagdrempelige en informatieve manier deel te maken van kennis en inzichten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie in het onderwijs.

De sessies zullen dit schooljaar meerdere keren worden gehouden. Waaronder op 6 maart met Barend Last (https://www.barendlast.com/ ). Latere data volgen.We kijken ernaar uit om je te verwelkomen!

Gegevens

Datum:
januari 17
Tijd:
15:00 - 16:00