Najaarsbijeenkomst | Interprofessioneel Samen Opleiden: de kracht van diversiteit

Op dinsdag 28 november organiseert het Platform Samen Opleiden & Professionaliseren een najaarsbijeenkomst van 10.00 tot 13.00 uur met aansluitend lunch bij de Prodentfabriek in Amersfoort. Het thema van deze rijkgevulde bijeenkomst met plenaire sprekers, gesprekstafels en inhoudelijke accenten is interprofessioneel Samen Opleiden. Naast leraren heeft het onderwijs steeds meer te maken met andere professionals. Hoe zorg je ervoor dat je met elkaar de kwaliteit van het onderwijs aan leerlingen versterkt? Wat zegt dat over het leren op de werkplek van (aanstaande) leraren en andere (aanstaande) professionals om ze goed voor te bereiden op het beroep? Via praktijkvoorbeelden kijken we wat interprofessioneel Samen Opleiden vraagt van de leeromgeving, organisatie en professionalisering in je partnerschap. We verkennen daaraan gerelateerde vraagstukken als flexibilisering, inclusiever onderwijs, veranderende rollen en samenwerking over sectoren heen en buiten het onderwijs.

Direct aanmelden

Praktische informatie

Datum: dinsdag 28 november 2023
Tijd: ochtendprogramma 10.00-13.00 uur; lunch 13.00-14.00 uur; sessie van 14.00-17.00 uur gericht op vraagstukken rond Samen Opleiden in relatie tot de onderwijsregio’s (Let op: exclusief voor programmaleiders); aansluitend borrel.
Voor wie: De bijeenkomst is gericht op partnerschappen, scholen en lerarenopleidingen voor po, vo en mbo. Zowel collega’s van erkende partnerschappen als van aspiranten zijn van harte welkom om deel te nemen. Vanuit de partnerschappen is het traject met name interessant voor programmaleiders, opleiders (vanuit instituut en school), HR- of kwaliteitsmedewerkers, starterscoaches en coördinatoren van huisacademies.
Locatie: Prodentfabriek, Oude Fabriekstraat 20 in Amersfoort
Kosten: Er zijn geen kosten aan deze bijeenkomst verbonden
Aanmelden: Via dit aanmeldformulier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *