Geslaagde peer review Samen Opleiden & Inductie partnerschap Twente


Vorige week, 7 maart, was onze eerste officiële peer review op basis van de waarborgen uit het Kwaliteitskader Samen Opleiden & Inductie. Ieder erkend partnerschap wordt geacht iedere zes jaar zo’n ontwikkelingsgerichte peer review uit te voeren. Dit is voorwaardelijk voor subsidietoekenning. 

Op het Stadslab in Almelo ontving Frank Konings, als een van onze penvoerders, met een indrukwekkende opening vertegenwoordigers van de partnerschappen ISOP, Opleidingsschool Utrecht-Amersfoort en ons eigen partnerschap.
We gingen in diverse rondes in gesprek aan de hand van onze ontwikkelvragen in het kader van basiskwaliteit, inductie en Interprofessioneel Samen Opleiden (ISO).

We kijken terug op een mooie dag met waardevolle inzichten en een verrijkende leerervaring voor alle betrokkenen. De bezoekende partnerschappen waren onder de indruk van de grote betrokkenheid en de kracht van ons partnerschap.

Hierbij een impressie van de dag.

De volgende stap is het verwerken van de aanbevelingen. Dit verslag zal samen met de voorbereidende kritische reflectie een plek krijgen op https://samenopleiden.lerendeleraren.nl/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *